fu'a itulau

O faleoloa lavalava o se nofoaga tatou te fiafia e alu i ai pe a uma galuega ma taimi paganoa, pe leai se faʻamoemoe e faʻatau pei o le alu faʻatau;faleoloa lavalava faapena matala le tau-filifilia e le tagata lava ia matala nofoaga faʻatau oloa e matua manaia i tagata faʻatau, ae na tosina atu foi nisi tagata gaoi e patronize, aemaise lava nisi o le tele o faleoloa lavalava, ona o le faleoloa e ofuina le tele o oloa, fata tuu sili atu vevesi, e le mafai e le aufaigaluega i taimi uma. mataituina tagata faatau taitasi;pe faapefea ona taofia le gaoi o oloa.O se tagata fa'atau, o le taimi lenei o le ai ai le gaoi o oloa;ona fai lea o le faleoloa e puipuia ai le gaoi?O le a ou aoao atu ia te oe ni nai togafiti, vaai i ai.

1. Fa'amalosia le puipuiga malu.E ui lava o le faʻataʻitaʻiga masani a tagata-i-tagata o le anti-gaoi aafiaga e le sili, ae o loʻo i ai foi se aafiaga patino, pe a uma, e fefefe tagata i tagata, e faaopoopo atu i le aufaigaluega faʻatau faleoloa i le malamalama o le anti-gaoi i luga o le manatu o le faʻamalosia, tulaga faʻatagaina, ona mafai lea ona e faʻatulagaina se isi tagata faigaluega puipuia le saogalemu i le faitotoa e vaʻavaʻai ai.

2. Fa'apipi'iina o fa'ata fa'aanti-gaoi.Mo faleoloa tetele o lavalava, o le faʻaogaina o faʻata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi i fafo e faʻaaogaina ai le gaoi e matua lelei foi.Fa'ata fa'aanti-gaoi fa'aaoga tele le fa'ata o le fa'ata e fa'alautele ai le va'aiga a le tagata fa'atau e fo'ia tapula'a o le aga masani e tetee atu i le gaoi tagata-i-tagata.E ala i le mamanu faasaienisi o le faʻata anti-gaoi e masani ona faʻapipiʻiina i tulimanu uma o le faleoloa, e mafai e le au faʻatau oloa ona faigofie ona mataʻituina le lautele lautele o le tulaga o faleoloa, faʻatasi ai ma le saogalemu o le faʻaaliga o oloa, tagata faʻatau oloa patrol, e masani ona mafai ona faʻafetaui le manaoga ole gaoi lavalava.

3. Faʻapipiʻiina o le mataʻituina eletise.E mafai ona matou faʻapipiʻi le mataʻituina faʻaeletoroni i totonu o le faleoloa ma le faleoloa e puipuia ai le gaoi ma le leiloa o lavalava i totonu o le faleoloa;o le mea moni o le tele o mataupu o loʻo faʻaalia ai o le faʻatulagaina talafeagai ma le faʻapipiʻiina o le mataʻituina faʻaeletoroni mo faleoloa tetele ma laiti, o se faiga faʻatauvaʻa lelei tele.Pe aoga pe leai, o nei meafaigaluega autu e manaʻomia e faʻapipiʻi, aua o nei faleoloa lavalava e mafai ona tuʻu saʻo i luga o le mataʻitu mata i luga o le puipui o le faleoloa, e le gata e mafai ona latou vaʻaia le tulaga i totonu o le faleoloa, e mafai foi e malo ona matauina a latou lava gaioiga, e mafai ona i ai se aafiaga fa'amata'u i nisi o tagata o lo'o i ai le uiga gaoi.

4. Fa'apipi'iina o lavalava e tete'e ai i le gaoi.I le taimi nei, o nisi o faleoloa tetele faleoloa o lavalava e sili atu ona faʻaaogaina e faʻaogaina ai le gaoi o le faʻapipiʻiina lea o le faʻaogaina o le gaoi, lea e masani ona taʻua o le oloa e tetee atu i le gaoi, naʻo le manaʻomia e tuʻu le antenna e iloa ai le gaoi i le faitotoa ma ulufafo o le faleoloa, i totonu o le faleoloa lavalava oloa tuu i luga o le igoa anti-gaoi, pe afai e le totogia oloa, e leʻi alu atu i le teutupe igoa tutusa demagnetization decoding faagasologa, ona pe a ui atu i le faitotoa anti-gaoi suʻesuʻeina antenna i luga o le Anti-gaoi igoa i luga o oloa o le a iloa Ina ia fa'aoso le fa'ailo, ina ia vave logoina le aufaigaluega e feagai ma le fa'amoemoega o le anti-gaoi.O loʻo i luga o auala masani e tetee atu ai i le gaoi o faleoloa tetele o lavalava, ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe.


Taimi meli: Oke-20-2022