fu'a itulau

E tele auala e faʻaaogaina e Anti-gaoi o lavalava i faleoloa lavalava, o le mea sili ona taatele o le tusi lesona anti-gaoi, o le faleoloa lautele i le talimalo o tagata faʻatau e tatau ona gauai atu i ai e leai se gaoi o tagata.Ae o lenei faiga masani e tetee atu i le gaoi e maualalo le lelei, e mafai ona maua moni le mataupu a le gaoi e fai si laʻititi, ma e matua aʻafia ai foi le naunautaiga o le maketi a le faleoloa, o lona uiga o lenei auala e le aoga tele.Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻamatalaga, e leʻi mafai ona faʻafeiloaʻi le tele o faleoloa lavalava, o le aso nei o le a ou taʻu atu ia te oe e uiga i faleoloa o loʻo i ai nei e masani ona faʻaogaina lavalava e faʻafefe ai le gaoi.

Afai e te manaʻo e sili atu le faʻaogaina o le faleoloa o lavalava, e faʻaleleia atili ai le faʻatauga o tupe mama, ona muamua lea, e tatau ona tatou foia le faʻafitauli o le anti-gaoi, aua o le faleoloa lavalava o se nofoaga e masani ona faʻafeiloaʻi e tagata gaoi, o le tau o lavalava e masani ona le maualalo, pe afai o le gaoi o le a aumaia ai se gau tele i le faleoloa o lavalava.Matou te faʻalauiloaina ni nai faʻamatalaga i luga o le mataupu o lavalava e tetee atu i le gaoi, ina ia faʻatagaina oe e sili atu faleoloa e tetee atu i le gaoi.

1. filifili le auala sa'o e tetee atu ai i le gaoi

O nisi o faleoloa faleoloa, ina ia faʻaitiitia le tau o le gaoi pe a foia le faʻafitauli o le gaoi, e masani ona tuʻuina atu le failautusi i le tagata faʻatau e vaavaaia le faagasologa atoa, ae o le a faʻafefe ai tagata faʻatau, e leai se faʻatauga lelei, o lea e iai. e leai se aafiaga lelei i le faatauina atu o lavalava.O le mea lea e manaʻomia ai ona sili atu le natura o faleoloa faleoloa, i le anti-gaoi i le taimi lava e tasi o le a le faʻafefe ai tagata faʻatau.

2. filifili meafaigaluega sa'o e tetee atu i le gaoi

O loʻo i ai le faʻaogaina atoatoa o mea e faʻafefe ai le gaoi i luga o le maketi, ae o le auala e filifili ai meafaigaluega saʻo mo le gaoi o le isi faʻafitauli.E mafai ona tatou filifili e faʻatau ituaiga eseese o lavalava e tetee atu i le gaoi e foia ai le tulaga o le gaoi lavalava, e tusa ai ma fofo a le kamupani.

1, le faʻapipiʻiina o lavalava e tetee atu i le gaoi.E tatau ona fa'apipi'i le faitoto'a o le gaoi o lavalava, e tusa ai ma le mamao o le faitoto'a e ulufale ai ma ulufafo, ona filifili lea pe fia le faitoto'a o le puipuiga;faitotoa saogalemu i le faitotoa atoa o le lavalava i Anti-gaoi, ma e leai se tusilima galulue faatasi, i le umi e pei o le fata siaki e faʻapipiʻi le detacher, ina ua uma ona faʻatau e le tagata faʻatau se tasi, o le pine saogalemu i luga o lavalava e tatala, ina ia faʻatau e tagata faʻatau. ave le oloa i fafo o le faitotoa pe a uma ona faatau se oloa o le a le aliali mai pe a faʻailo.

2, faiga fa'ailo mata'ituina feso'otaiga.O le faʻapipiʻiina o le mataʻituina e mafai ona galue lelei ma le masini anti-gaoi, le faʻatinoina o faʻamaoniga o le gaoi na maua.Pe a ki le faiga fa'ailo mata'ituina infrared i le po ina ua tapunia, e mafai ona vave fa'ailo mamao pe a tupu se gaoi.

3, faiga RFID.RFID e masani ona faʻaaogaina mo le suʻesuʻeina o oloa, ae i tausaga talu ai nei o le atinaʻeina o suʻesuʻega ma le faʻaaogaina o le gaoi, o faʻamaumauga uma o oloa e mafai foi ona avea ma oloa e tetee i le gaoi, ae o lenei faiga e sili atu meafaigaluega, o le tau e sili atu foi le taugata, o lea. o le faʻapipiʻiina o le pisinisi e laʻititi lava.


Taimi meli: Nov-11-2022